Post by intansomate on Mar 15, 2022 7:20:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni (veliko draguljev) ▞▞▞
▞▞▞ PAC-MAN 256 - Endless Maze 2022 version ▞▞▞
Samo 3, ker je včasih igra tako zgrešena, da je nekaj časa ni mogoče igrati
Za napredek nima smisla zbirati kovancev. Zgodijo se samo čez čas. Ne morete poslušati glasbe in igrati hkrati, kjer ste lahko prej, in igra se ne bo igrala brez internetne povezave
Zakaj ste igro spremenili iz pokončnega v ležeči način???
Zamiki na začetnem zaslonu. Moram 10-krat znova zagnati, preden deluje
Odlična igra To je zelo dobra igra pac man, igrate jo lahko, dokler želite, je neskončna, tako da se labirint nadaljuje, dokler ne zadenete duha. Vsekakor je to zelo dobra aplikacija, vsekakor jo morate prenesti, priporočam jo vsem, ki to berete! Oh in v tej igri so tudi sposobnosti, tako da je še bolj zabavna
Iz nekega razloga se igra samo ugasne, medtem ko igram
Igra se še naprej zruši, ko zmanjka zmožnosti peletov moči. Zelo bi mi bila všeč igra, če se ne bi kar naprej zrušila.
Bres besed carski špil
Prenesla sem v svoj telefon, da se prepričam, da je enaka, kot sem jo prenesla na firestick, in ja, je.. izpadla je kot zabavna igra, dokler nisem opazil, da me vedno znova ujame z duhovi in popolnoma ni kam iti, morda mi je skoraj všeč bil tako postavljen
Zelo zabavna igra brez oglasov. Kdo je vsak ustvaril to igro, je gunies. Pomaga, da čas beži.
Ne vem, kaj je narobe, ampak igra se ne igra pravilno. Kontrole se ne odzivajo dobro.
Mislim, da je v redu. Pri igri BS-ing je težava, ko zberete veliko kovancev od tal ali ko boste premagali svoj najvišji rezultat, bo duh, imenovan "Glitchy", včasih edini duh, ki se bo pojavil.
To je v redu igra, samo želim si, da bi imeli več kot enega fanta!
Zamrzne ob nalaganju v galaxy note 10. Če bo popravljeno, bo ponovno ocenjeno
Veliko oglasov. Mogoče premium različica. Lahko bi uporabljal tudi življenjski sistem, kot je originalni pacman.Ta igra še naprej zamrzne. Ubijem se v igri, nato se izklopi. Uživam v igri Ne vem, zakaj zdaj še naprej zamrzne. Nekaj časa sem imel to, potem pa se je nenadoma začelo, tako da sem odstranil, ne morem je igrati Hvala
Vsakič, ko odklenem dosežek, se ne morem premakniti, dokler pojavno okno Iger Google Play ne izgine. Morda boste želeli odpraviti to težavo.
Ta igra bi bila boljša, če bi v meni tri liv3s Es
Všeč mi je stara različica pacmana bolje ne spreminjaj ničesar, če je ne moreš izboljšati
Na nalagalnem zaslonu zamrzne. Ne deluje za Galaxy S10 Plus... Samsungov vodilni telefon!
Iz nekega razloga se je igra samo ponastavila in so moji kovanci in povečanja ponastavljeni. To je nadležno 😡
Zruši se vsakič, ko poskušam igrati. In imam noto 10 plus, tako da bi moralo teči gladko. Ampak se zruši
PAC-MAN 256 - Endless Maze ஆர்கேட் sghl
Zrušitev
Kakšen pokvarjenec! Všeč mi je bila ta igra, zdaj pa se po nekaj sekundah dejanskega igranja preprosto ustavi in se zruši.
《PAC-MAN 256》:無限迷宮 街機 xtp
Super ti
Vse je dobro, dokler ne umreš. Ko umreš, se igra zruši. Ampak dobra igra
Aplikacija je zelo moteča in se običajno zruši po prvih 5 do 10 sekundah igranja igre, zaradi česar je frustrirajoča... Preizkusil sem jo na OnePlus 6T brez uspeha, zdaj pa na OnePlus 9 5G in je še huje... Popravi igro, ker izkušnja ne bi smela biti tako slaba...
Še vedno imajo hrošče
V bistvu je bila nekoč fantastična igra, potem pa se je kar naprej zrušila in sesula in sesuvala na prvi ravni, pravzaprav je bilo nemogoče zdržati 30 sekund brez grozljivega zamika in se zrušiti igra ali se grafika popolnoma zlomiti. Kako se je to zgodilo? Prej je bilo tako dobro, zdaj pa se ob zagonu sesuje v samo nekaj sekundah.
Zabavna izkušnja in nekakšen vrnitev k arkadnim igram. Igri doda nov preobrat, hkrati pa ohranja enak občutek. Dobro opravljeno delo.
Igra se ne naloži. Vedno znova se zruši. Preizkusil sem ga na 2 telefonih in iz nekega razloga ne deluje. Prosim, popravite to.
Nenehno zmrzovanje in zrušitev. Ne glede na to, kako mi je ta igra všeč, ji dajem eno zvezdico
Mora biti boljši, kot da bi morali dodati več igralcev itd.
Precej dobro! Samo neskončni Pac-Man, vendar me je pridobitev 256 pik razočaral, ko sem ugotovil, da ne naredi ničesar, kot da mi da kup kovancev ali skrajša čas, potreben, da dobim moč. In na žalost ne morete uporabiti več kot 3 povečanja, ampak oh dobro.
Če bi vam dali več kot eno življenje pred GAME OVER in bi ukinili nekaj oglasov, to ne bi bilo slabo posodobitev klasične igre.
Preprosta arkadna zabava. Izgleda neverjetno. Deluje brezhibno in oglasi niso nevzdržni. Ponuja mikrotransakcije, vendar je z malo mletja to dosegljivo.
plz oglas računalniške kontrole
Pacman 256 je hiter in enostaven za igranje, vendar za tiste, ki poskušajo uporabiti omenjeno podporo za krmilnike, za krmilnike PS4 dualshock ne deluje.
Dobra igra moti me sqmo to dq ne moraš dobiti svet v škatli
Zabavno, vendar zagotovo ne klasično, vendar so mi všeč različni napaji
Napaka iz igre odstrani zabavo, a še huje, igra se nenehno zruši. Igro moram večkrat star6 znova in znova
PAC-MAN 256 - Endless Maze آرکید wla
《PAC-MAN 256》:無限迷宮 街機 xtp
Zakaj na svetu je igra Screen edina, ki jo vidite, najslabša igra na svetu
Všeč so mi vsi power-ups, toda ali lahko naredite, da zamrznitev moči dejansko ubije duhove
Metamie kauliņi (Ruler App) Izklaide iqeh