Post by exluledthaback on Feb 17, 2022 5:02:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ anahtar hilesini artır ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Burger Shop 2 Casual rue
Burger shop 1 kadar güzel olacağını düşünüyorum ve burger shop 3,4,5,6,7 ve 8 yapmanızı dilerim
Burger Shop 2 Gündəlik mjta
Bu oyun ilk başta harikaydı, her zaman oynardım ama uzman moduna geçtiğimde oyuncu adımı değiştirmek istedim ve sonra hikaye moduna geri döndüğümü öğrendim. yakında bu oyunu oynayacak mı
Oldukça eğlenceliydi ama bir şeyler alabileceğimiz bir burger dükkanı 3 yapmalılar.
İndirmesi çok yavaş
OYUN İLGİLENDİĞİNDEN
çok reklam var, bu oyun çok ilgi çekici değilken neden paramızı pahalıya harcıyorsun anlamıyorum
eskiden oynardım.. o kadar zor değil..
Mad Dex Аркадни nrj
Mükemmel gündelik sim oyunu gerçekten ilerlemenizi bağlayabileceğinizi umuyorum, bu oyunu birkaç kez bitirdim
Sıkıcı, her seferinde aynı şey heyecansız.
Çocukluğumdan beri en sevdiğim oyun ve şimdi kendi telefonumda!! ❤️ PC'ye uygun harika kullanıcı arayüzü ve gerçekten yoğun pişirme eylemi! Bu oyunu iyi bir ilerleme ile gerçek bir oyundan hoşlanan, sizi diken üstünde tutan ve sinirlerinizi test edecek olanlara şiddetle tavsiye edin ve takdir edin.
Güzel ama daha fazla seçeneğe ihtiyacım var
Burger Shop 2 Casual esti
Bu oyunu çok seviyorum çünkü bu oyunu her günkü gibi oynuyorum bence burger shop 2 en iyisi
Oyun saçma ötesi. Diğer incelemeler için ödenir. Oyun berbat. indirme
Bu harika bir oyun ve aynı zamanda iyi bir zaman öldürücü, eğlenceli ve her müşterinin farklı özelliklere sahip olduğu yerleri seviyorum. Bu 100000000000'i 10 üzerinden değerlendireceğimi söyleyebilirim! Harika ve harika bir oyun.
iyi değil kötü değil
Bir süre sonra GERÇEKTEN zor ve stresli oluyor ama yine de çok eğlenceli 😊
Güzel oyun bu oyunu seviyorum🖤
Harika bir oyun ama seviyelerden kazandığım parayı neye harcamam gerektiğini bilmiyorum
Bu oyunu küçüklüğümden beri seviyorum ve telefonlara getirdiklerinde daha da heyecanlandım!! Oldukça basit ve öğrenmesi kolaydır. Ayrıca pilinizi hızlı tüketmiyor, bazı oyunların bunu yaptığını biliyorum.
güzele benziyor 🙂
oyun en iyisidir
Bu oyun burger dükkanı 1 gibi harika Bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk alıyorum ve bunu okuyorsanız ve indirmek istiyorsanız indirmelisiniz.
Gerçekten Burger Shop 2'yi ve Burger Shop 1'i seviyorum. İyi iş çıkardın!
Çok ilginç ve çocukların yüzünü güldürüyor
Uzman seviyesindeki son aşamayı kimsenin kazanamayacağı şekilde yaptılar. Sanırım bu oyun bir dolandırıcı! oynamanın anlamı yok
güzel bir oyun...bt oynamaya devam ettikçe...sıkılıyorsun
gelmiş geçmiş en iyi oyun
Oyunu sevin, ancak oyun oynarken menü her zaman açıldığında rahatsız oldu. Anketörde sadece patates kızartma makinesine veya hamburger köftesine dokunuyorum. Emin değilim neden. Burger Shop 1 oynarken ekran sorunumun çok iyi olduğunu düşünmüyorum.
Benim için en iyi oyunu kolayca oynanabiliyor ve ayrıca 3 gün içinde sadece 2 saatte wow oynayarak yeni üç mağazayı tamamlıyorum! Şaşırtıcı, ayrıca burger dükkanı 1'den en iyisini deneyebilirsiniz. Ama burger shop 2'yi seviyorum bu oyunu yaptığınız için teşekkür ederim
İşte bir fikir. Belki oyunculara tabaklardan nasıl çıkaracaklarını gösterebilirim...oraya ait olmayan bir şey koyarım. Bu zor olmamalı.... lol
çok güzel
Onun çok zorlu ve çok iyi! iyi iş çocuklar
Telefonum hücresel şebekeden dolayı çok fazla oyun indirmeme izin vermiyor ama oranlara ve yorumlara bakılırsa gerçekten güzel bir oyuna benziyor ve ben de 1 numarayı oynadım ve güzeldi ama bence olur daha hızlı bir yol çünkü tüm robotik makineler yiyecekleri daha hızlı hale getirmeye yardımcı olabilir, böylece müşteriler mutlu olacak ve geri dönebilecekler ya da her neyse ve sonuçta bunun gerçekten iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Sanırım oyunumda hiç reklam yok! Bu çok güzel bir oyun!
Bu oyun güzel ama henüz orada değil, biraz garip ve bunun yerine başka bir yemek pişirme oyunu seçeceğim.
Bu oyun inanılmaz, çok eğlenceli ve zorlu seviyeleri var! Bayıldım!! Ve en iyi yanı, makineleri nasıl bedavaya alabileceğinizi ve farklı karakterler ve yiyeceklerle oynayabileceğinize bayılıyorum!! Ve bu yüzden ona 5 yıldız veriyorum.