Post by exluledthaback on Feb 17, 2022 4:53:19 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju bodove ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
Hm, očekivao sam puno više. Grafika je odlična, ali kontrole nisu na visini zadatka. Umjesto toga, trebali ste dodati senzorske kontrole. A također nedostaje puno dobrih aviona kao što su MiG 21, Mirage 2000, Sepecat Jaguar, Mirage F1, Northrop YF-23, Eurofighter Typhoon itd. Sveukupno je razočaravajuće.
Modern Warplanes: PvP Warfare Екшън cym
Nije tako dobro kao na slici, poboljšajte grafiku. Toliko je loše da sam ga izbrisao nakon tutoriala.
Igra je bila dobra, ali nakon što sam je nadogradio, sva moja prijašnja postignuća su izgubljena i moram se ponovno pokrenuti od nule. Povezao sam se s google playom i mogu preuzeti ažuriranje, ali još uvijek nisam mogao oporaviti svoj prvi napredak. hvala vam sada sam ažurirao najnoviju verziju i jer sam je spremio na GPG (kao što ste preporučili) nisam izgubio napredak.
RTS Siege Up! - Medieval War Chiến thuật tilg
Stvarno me muči kako se postignuća zaustavljaju na tako niskoj razini i nemamo više ciljeva da dobijemo još novčića za to, mi dečki koji postojimo neko vrijeme još uvijek želimo biti nagrađeni...Postignuća jednostavno prestaju...uživam igru, i počinjem vidjeti više detalja. ubaci u igru iz kalupa dobar posao, samo molim te popravi postignuća za nas dečke više razine
Izuzetno se zabavljam s ovom igrom i to me navodi na kupnju Top secret mlaznjaka. Hvala tvrtki GD na nedavnom ažuriranju stabilnosti. Vi ste ludi, pokušajte dati ugao kamere pilota ako je moguće, kao što je pogled s pilotskog sjedala. Trebalo bi biti zabavno za VR sadržaj!
Ne mogu izbrisati napredak u igri i početi ispočetka. Pokušao sam izbrisati iz google igrica. Napravio sam deinstaliranje/reinstaliranje i iste planove i rezultat. Pa reci mi kako da počnem ispočetka? Nije da mi se igra nije svidjela. Samo sam htio isprobati drugačiju strategiju.
Mehanika je grafika je prilično fenomenalna i stvarno sam uživao igrati ovu igru. Matchmaking bi, po mom mišljenju, svakako dobro došao. Stalno me postavljaju protiv aviona, oružja i igrača 10+ razina viših s opremom koju još ne mogu ni otključati i zbog toga je u igri gotovo nemoguće uživati.
Užas
igrica extra
Uvijek sam volio strateške igre i borbe pasa. Ovaj odgovara računu. Volim sadržaj, nadogradnje i misije. Grafika je super kao i kontrole.Jedina mana za mene je što bi mi trebalo više kampanja s Call of Duty tipom vibra.
NEMOJTE AŽURIRATI. VAŠA IGRA ĆE SE PLOMITI. Dobra igra, ali ili plaćate za pobjedu ili igrate godinama kako biste zaradili novac za nove avione i nadogradnje. Također postoji samo 5 postignuća i dobijete ih unutar prvih 10 minuta tako da... Ni tu nema nade.
Grafika i dizajn su odlični, međutim, igra je nepravedno izbalansirana. Igrači niže razine protiv Op aviona i igrači visoke razine u istoj rundi onemogućuju pobjedu i brzo postaje frustrirajuće. Nagrade za spajanje u srebru ili zlatu otežavaju nadogradnju osim ako ne platite. Trošak predmeta je vrlo skup. Ovo je plaća za pobjedu! Biti svjestan!
nakon ažuriranja igre postalo je kaotično, vještine nisu bile potrebne i 10 minuta je moglo ubiti samo 2 igrača, meci su jednostavno nestali. Na kraju sam izbrisao račun i počeo ispočetka. pokazalo se još gore, prikupljanje novca bilo je vrlo teško. Gledao sam puno reklama umjesto da se igram..
Igrica zakon
Igra je super i sve, ali problem je što je to P2w igra. Bio bih vam zahvalan ako biste povećali nagradu ubijanjem neprijatelja. Također, provodadžisanje je užasno, na primjer; Upravo sam se pridružio igri za više igrača, a igrač visokog ranga s nadjačanim opterećenjem dolazi me pobijedio. Popravi sve ovo i igra bi bila puno bolja za zajednicu i mene. Hvala vam.
Igrica je pre pre pre dobra
Lijepa i zarazna igra, ali postoje neki problemi i neke značajke koje treba poboljšati, ali kada sam offline mogu igrati samo 60 minuta, trebali biste povećati vremensko ograničenje, a također ima jako manje igrača na mreži, čak ni 1000 igrača na azijskom serveru teško je dobiti poklapa se brzo i toliko vremena je zapelo i izbacilo me iz igre, a zatim ponovo otvori igru da se ne mogu ponovno povezati, to je to
Najbolje igre! 👍😊 Molimo lijevu opciju konzole
Ovo je najbolja igra koju sam ikad igrao. Ima dobru grafiku, dobar sustav upravljanja i server bez nogu. Ali želim predložiti pogled iz unutrašnjosti aviona koji će meni kao igraču biti toliko nevjerojatan. Dok igramo bilo koju igru utrka automobila i vozimo iznutra, ona ima svoj vlastiti udarac. Ako to učinite, mogu reći da će ovo biti utakmica broj jedan na svijetu.
U redu
apsolutno besmisleno čak i igrati. HAKERI, baklje ne rade doslovno ništa, izbjegavanje ne čini doslovno ništa, molim vas samo uklonite iz play storea kako je jako loše
Uživao sam u igrici, ali bih volio da su neke od predmeta lakše nabaviti. Također bih volio da dodaju stvari poput f-22 i f-35.
Zaista uživam u ovoj igrici, prilično je realistična, a stil je vrlo zabavan, zarazan i lako razumljiv. Možete postati prilično dobri u ovoj igrici s oko sat vremena igranja, što se može činiti puno, ali većina ljudi koji ovo igraju vjerojatno će biti mladi tinejdžeri pa imaju puno vremena za gubljenje.
Modern Warplanes: PvP Warfare پرتحرک hoil
Općenito odlična grafika i kontrola. Razlog za jednu zvijezdu. Razvrstajte mečeve smrti. Balansiranje igrača ne postoji. Kao igrač niže razine nemate šanse zaraditi dovoljno bodova da biste uopće napredovali dok ste se borili s igračima više razine na vrlo višim razinama koje vas samo neprestano uništavaju. Vaša jedina šansa je ako želite potrošiti veliku količinu stvarne valute na plaću za pobjedu
Igram jednu minutu i vraćam me u hangar
Modern Warplanes: PvP Warfare Action abos
sviđa mi se ovo moderno. ratne avione i nadamo se ažurirati s novim mlaznim lovcem jer je Koreja već objavila svoj novi moderni avion KAI KF-21 JET FIGHTER u stvarnom životu ove godine je samo 2020. i 2021.
Tamam
Modern Warplanes: PvP Warfare የእንቅስቃሴ ylrx
Ova igra je sjajna, ali ima nekoliko fatalnih nedostataka, kao što je tko je dizajnirao likove, ovo je igra borbenih aviona, a ne sim za izlaske, a za igru koja se odvija u Vijetnamskom ratu trebalo bi biti više bitke u džungli, ne obala. Sve u svemu, ovo je sjajna igra i stvarno je preporučam ako volite mlazne avione.
Dobra igra... Lijepe simulacije vole mnogo navijanja i dobre grafike
Sviđaju mi se kontrole koje sada možete zamotati i povući u potpunu petlju. Različiti načini dostupni pvp, timski pvp, način preživljavanja, također možete formirati tim ili ceh kako ga oni zovu, kreirati vlastite bitke, itd. Jedina stvar s kojom imam problem nije mogućnost ručnog pucanja iz oružja /topovi jer je automatski pa se nadam da će se ovo promijeniti. Želio bih vidjeti prilagodljive naljepnice za ukrašavanje vašeg borca na bilo kojoj shemi boja u budućnosti, na primjer: lubanje, vatra itd.
Lijepo, ali molim da poboljšate kontrolu. svi su savršeni, ali ja sam bolji kada njegova grafika može dobiti više promjena. molimo dodajte neke nove baze. Dodajte još novih aviona i poboljšajte sustav oružja, dodajte nova oružja koja imaju laser. dati sustav zumiranja i dati moderni tip aviona.