Post by exluledthaback on Feb 17, 2022 4:31:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotą taškų skaičių ▞▞▞
▞▞▞ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game 2022 version ▞▞▞
Manau, kad programa yra labai naudinga vaikams, nes žaidimas yra puikus ir svarbus vaikams
Šiek tiek sunkus šis žaidimas, bet man patinka šis žaidimas, man labai įdomu žaisti💜🇰🇷
Maniau, kad brūkšnelyje nurodytas prizas yra tikras ir jį gali atsiimti asmuo, kuris žaidė jūsų žaidimą, todėl bandė atsiimti, bet nieko negavau. Kodėl?
Arba kūrėjai ir redaktoriai itin neprofesionalūs, arba nemoka kalbėti, skaityti ar rašyti elementarių anglų kalbos. Formuluotė, sakinių struktūra, gramatika ir tt yra baisūs! Lyg žaistum svetimoje šalyje.
Tikrai myliu šį žaidimą, kaip ir per televiziją,,, tikiuosi, kad šis žaidimas žaidėjui uždirbs pinigų, hehe! Puikus darbas kūrėjui.
Nuostabi smegenų pramogų programa, ačiū 👍
Smagu žaisti vienam ar kitiems, kai mums nuobodu.
Mėgaujuosi žaidimu, gaila, kad tai nėra tikri pinigai ..Aš moku pinigus, bet ar aš loščiau taip lengvai. Už tai atsisakiau pasjanso, nes maniau, kad jei nieko daugiau, galiu ko nors išmokti. Taigi ačiū
Man patiko šis žaidimas, iš jo daug išmokau
Kai kurie sunku, kai kurie lengvi, bet visos žinios ir labai patiko žaidimas
aš uždirbu daug pinigų iš šio žaidimo, kaip atsiimti?
geras žaidimas, bet pasikartojantis ir nuobodus. klausimai atrodo pasenę. reikia atnaujinti.
Tai gerai, ne geriausia 😕
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game துணுக்குகள் mtko
Aš nemėgstu įspėjimų apie jokį žaidimą. Jei noriu žaisti, tai ir padarysiu.
Tiesą sakant, reikia šiek tiek patobulinti veidą, bet be to, jis yra gana geras
Net jei tai yra neprisijungęs žaidimas, jis turi tokią reklamą. Neatsisiųskite šito.
Tai labai gražus žaidimas, už nieką nereikėjo mokėti
Geras proto testavimo žaidimas
mano mintys yra tai, kaip aš ir visas mano milijonierius galime sukurti stiprią e darnią mentalitetą, kad galėtume panaudoti savo smegenis,,,
Šis žaidimas yra tikrai sunkus, bet jūs daug išmoksite ir turite 3 įdomias priemones!
Tai labai įdomus viktorinos žaidimas. Jis turi daug GK klausimų, jis pagerina žmonių mąstymą dideliu pajėgumu ir labai gerai bei įdomiais žaidimais
Puikus, įdomus ir informatyvus
Tiesiog užtrunka ilgai atidaryti, o tarp jų – daug ilgų skelbimų.
Tikrai smagus žaidimas. Jaučiatės gerai, kai laimite daugiau kartų nei pralaimite. Jūs taip pat daug išmokstate.
Su šia programa man sekėsi gerai. Man buvo pasakyta, kad galime išgryninti pinigus ir (arba) gauti prizus pagal uždirbtą sumą. Tačiau tikriausiai praleidau prieš kelis mėnesius gautą el. laišką. 2021 M. GRUODŽIO 22 d. Iš.Brenda Jean Meadows-Townes.
Visas žaidimas buvo smagus. Klausimai beveik paskutinėje dalyje yra šiek tiek sunkūs. Tačiau google chromo dėka aš į viską atsakyčiau teisingai. Daug juoko
Šis žaidimas šlykštus, aš jo nekenčiu
Šis žaidimas labai prastas 😡😠😤
Ši programa yra smagi, tačiau šioje programoje yra kažkas blogo, ko aš nežinau. Ši programa yra labai graži, o ne puiki
Mėgaukitės šios dienos atnaujinimu!! Aš ir toliau vertinsiu šį greitą tempą, jokių nesąmonių linksmų žaidimų!! Dėkoju!!
Labai lavinantis žaidimas
Puiki programėlė! Kai kurie klausimai kartojasi, todėl tai darosi šiek tiek nuobodu, skiriu tris žvaigždutes, nes mes tikrai nebus tobuli, bet viskas gerai
Aš iš Mauricijaus. Nekyla klausimų, ar priklauso mano sala. Užduokite klausimų ir mano saloje
Šis žaidimas per daug gražus. Net nežinau, ar turėčiau tai vadinti žaidimu, nes iš šios programos sužinojau daugiau dalykų 😇😇🤗
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Trivija ltts
Aš žaidžiau šį žaidimą, kol laukiau savo vakcinos „Booster Vaccine Shot“ ir tai pradžiugino mano dieną. Labai ačiū. Labai rekomenduoju šią programą. 😊
Tikrai geras, man patinka...
Ne geras žaidimas, kiekvienas klausimas yra sunkus, skirtingai nei paveikslėlyje, jis turi labai lengvą klausimą, bet žaidime jis turi tiek daug sunkiausių klausimų 😑
Tinka mokytis
The Secret Society: Mystery Dobrodružné npu
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Trivia cqj