Post by exluledthaback on Feb 17, 2022 4:28:34 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює необмежену кількість грошей ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Гра сама по собі класна але багато персонажів вкрадені як із доти так із ліги легенди через своїх персонажів поставлю 5 зірок
Виникла помилка, коли ви закінчили матч, іконка завантаження завжди з’являється або, у гіршому випадку, ваша гра вийшла з ладу, коли обчислення закінчилося, і вам потрібно почекати від 1 до 2 хвилин, щоб очистити його. Також з’являється червоне сповіщення, коли нічого більше немає конкретний значок. У будь-якому випадку це хороша гра, тому я сподіваюся, що це можна буде виправити якомога швидше..
Класна гра ставлю 5 зірок
найкраща моба-гра для мобільних пристроїв і справді краща, ніж leuge of leugends, і зробити базові скіни доступними за бойові монети, а також додайте функцію, за якою ви отримуватимете даймонди за досягнення, дякую за те, що вислухали мене, mooton, і це все
ТУРКИ ХАРЯТ ОДНИ ПРОИГРАШЫ ЗАЕБАЛО. РОЗРАБОТЧИКИ ЗДЕЛАЙТЕ ТАК ЧТО БЫЛО ВИДНО С КЕМ Я ЗАХОДЖУ В РЕЙТИНГ ТАК КАК В ОБЫЧКУ. ЛУТШЕ ПОТЕРЯТЬ 1-НО ОЧКО ЧЕМ 1-НУ ЗВЕЗДУ ІЗ-ЗА КАКИХТО ДОДИКОВ.
Будь ласка, зробіть щось із вашою системою пошуку партнерів. Зараз дуже багато гравців у тролі. І коли вони тролять, ми не можемо отримати належний ігровий досвід. Дозвольте навести вам приклад moonton; Гравці не хотіли грати в роум, тому вони просто вибирали будь-яких героїв і вибирали доріжки.Це може дуже дратувати! Я зустрічав людей, подібних до цієї поспіль, і це змушує мене зараз видалити вашу гру
Mobile Legends: Bang Bang Акционе tsob
Це справді хороша гра, єдина проблема полягає в тому, що є багато токсичних гравців, але в цілому гра хороша, якщо люди кажуть, що вона погана, це не так, можливо, ваш телефон/з'єднання спричиняє збій гри, зі мною ніколи не трапляється скіни просто чудові також герої анімація чудова ця гра чудова!!
Moonton/Модератор/Розробники. Виправте, що ви спочатку знаходитеся в сватах. Ive Reach epic 1. Я завжди грав у соло в Rank Game. У проблемі підбору партнерів я завжди об’єднуюся з емблемою Grandmaster Low. "Я грав соло" і зустрічаюся з ворожим загоном/тріо/дуетом. Просто виправте. Ви знаходитеся в сватах First Moonton. - Усі гравці витрачають гроші, щоб розважитися. Maging Patas Kayo !
А можна -5 зірочок? Гра для чітарастів. Навіщо фраза '' давай граем ще більше честних ігор'' Яких чесних ? Коли чіта викидає тебе з гри а потім пише '' ой у м'єня лагі'' Ну ясно що до чого Політика конфіденційності ? Це розробники гри про що? Служба підтримки ? Це кому? А скільки шахрайських додатків пропонує плеймаркет хтось цікавився? Ні? То поцікавтесь. Ой ледь не забув''політика конфіденційності'')
Ребята, зміни образи героїв у шахматах, як було раніше, взагалі не понятно який герой, де, путанина ужас, після оновлення просто неможливо зіграти заздалегідь, спасибі.
Гра почала підтримувати пісоя оновл Нового героя Атлас телефон потужний інтернет добрий але підтримує виправити гру важко так тому тому 3 зірок
Раніше гра була веселою, я займався цією грою кілька років, начебто вона була новою. У грі дійсно чудова графіка, в цьому немає жодних сумнівів, а також чудові герої на вибір. Сенс гри веселий, я не можу цього заперечити. Але в цій команді є дуже грубі люди, які починають лаятися на вас без причини, коли ви просите допомоги, і ви отримуєте штрафи без причини, і люди лаються без причини. Це не збалансована, але хороша гра.
Вернить аркадний режим виживання
Після обнови не входить в гру
Це така хороша гра з гарними скінами та плавною грою, але проблема в тому, що має бути одиночна драбина, щоб люди могли ставитися до соло que більш серйозно. Дуже важко отримати хороші сольні ігри
Залупа! Якісь дауні зговорилися і кинули скарги за афк Я їбучий лісник і ферму нах здалися мені їх лінією Дали бан на 4хв ні за що, ну я почекав 4 хв і видалив ту хуету, не хочу грати з даунами нерозумними, що не всі мають тупо бігти під башні ворогів і зливатись
Я люблю цю гру, але з моменту випуску останнього оновлення було погано, пінг постійно зростає в міру просування гри, і моя гра продовжує виходити з ладу, коли я граю в аркадному режимі, а коли я в чернетці, це просто нудно для мене, я буду вдячний, якщо ви виправите ця помилка. Але окрім помилки, усі ви добре попрацювали в грі, так тримати.
Гра в порядку, але моя проблема в тому, що я не можу змінити свій аватар.Я продовжую оновлювати/перезапускати його, просто продовжуючи говорити, що ви не вибрали жодного замінного аватара. Я вже натискав різні фотографії, і вони просто не відображаються.
Параша обоссаня
У той час, коли ви вибираєте героїв і йдете в бій, все ще залишається частина завантаження, де у відсотках до 100, а мій лише до 50 і знову повернеться до завантаження. Це причина, чому я не можу грати безпосередньо і навіть дати мені пенальті за АФК
Я буду голосувати за чотири зірки, тому що ви робите мене щасливим протягом 3 років, але я сподіваюся, що ви також даєте скін те, що хочуть гравці, які виграли, ви не даєте скін лише основним, бо як щодо користувачів підтримки? не показуй, що ти схожий на гроші moonton, тобі стане гірше, філіппінці інші, тому якщо я ти #WeWantEstes, але я все ще поважаю тебе moonton mobile legends - це єдина гра, яка робить мене щасливим, я не хочу щоб втратити його на Філіппінах, подумайте, місяць.
Розробники мають уже можливість купити героя фрею як інших героїв
Mobile Legends: Bang Bang Action qfbw
так.. я граю в цю гру близько 2 років, я думаю, і це було весело... але тепер у неї є деякі проблеми....1. Застряг на екрані завантаження: мене це дуже дратує, навіть на телефоні Huawei Y6 pro, і він тримається на екрані завантаження. 2. Відмова від скінів Estes: коли чорний список виграв M3, вони вибрали Estes як обкладинку ЧОРНОГО СПИСКУ, але ви заперечили це.. це так несправедливо, що попередні чемпіони, такі як EVOS тощо, мають скіни, тоді як у чорному списку немає... його тепер несправедливо по відношенню до кожного тіла.. тому я оцінив це на 3/5
Гавно
Гра то лагает то нет , уже задолбало . Оптимізуйте гру , ви тільки безполезні обнови пилите а толку немає . Телефон Xiaomi не 8 pro
Я хотів би, щоб ви могли оновити підбір матчів. Підберіть гравців відповідно до їх найвищої останньої ролі. Наприклад, у моїх останніх матчах я граю більше танкової ролі, тоді у мене більше шансів об’єднати гравців, які нещодавно мають найвищу роль у мага, бійця та стрільця. Дійсно дратує, що більшість з команди мають ту саму роль, потрібно адаптуватися або боротися за свою роль, і в кінцевому підсумку деяких ролей не вистачає.
Дорогие розраби!Пожалуста,зделайте нормальний рандом.Никого рандома.Зделайте всюда рандом по роздаче скінов,а не для заробітку грошей !Ми понімаємо у вас є схема по якій роздають скіні(епічиські:нікого рандома)Магічиське колесо теж ніякого рандома. гроші що би що то нормальное вибить,а ви ето не поважаєте,ми донатим на скіні в колесе,а там ні якого рандома,головне гроші сняли(а далі ваші проблеми) ! Ваша компанія грошей мала?Зробіть рандом!Лайк якщо теж так думаеш
Баланса 0 для вас може кинути еліту, коли ви граєте на епіках і проти вас мифа 700 балів, якщо хочете убити нерви в нуліну рекомендацію.
Я хочу, щоб ви исправили. Когда какойта человек выходит а ти играш проигриваешь то тебе даёт до защиты 185 очков, сделайте штоб мені не знімалися зирочки, а так хто повне дирмо. я надеюсь что исправить
Гра норм, але баланс блять піздєц один бій виграєш 5 проїбеш заєбісь сука одні ракали Краще б замість нових героїв оптимізували гру, якщо хочеш дістати нервовий зрив гра для тебе!
гарна гра
Зовсім непогано для міні-легенд, але погано, що у людей можуть бути сильніші характери, і ви отримуєте рани, але принаймні ви можете повільно заробляти це безкоштовно, але не очікуйте стати топ-рейтингом, поки не отримаєте багато оновлень, які Я, звичайно, займає роки або готівку LOL хороша маркетингова техніка, але все одно ratsht
Це дивовижна гра, вона весела та має круті способи зміцнити ваших героїв. Єдине, що мені не подобається в грі, це те, що іноді вона дуже сильно відстає, але це приблизно 1 з 30 ігор. Загалом 4 зірки.
Клас
Диряве недороблене подобие на гру.
Я люблю грати в легенду мобільних пристроїв, тому в майбутньому я хочу стати професійним гравцем. Але я побачив рейтинги, і вони стали низькими, Bcs проблеми всіх і питання про M3. Так, я пережив те, що ви відчуваєте. Наявність товариша по команді afk дуже засмучує, але я не вважаю це проблемою, це те, що насправді є. Я пропоную вам грати в неї групами, щоб у вас не було проблем. грайте тільки соло в бійці або, можливо, в класиці. Якщо ви хочете грати на самоті, ризикуйте.
Mobile Legends: Bang Bang Veiksmas haz
Gun Master 3D - Shoot 'Em Down Arkádové vrb
Мій кредитний рейтинг втрачає мій товариш по команді тролює, і я завжди приглушаю звук, але я не говорю поганих слів, і служба дурна, вона не може мене зрозуміти. Будь ласка, в наступному оновленні переконайтеся, що служба може зрозуміти гравців і видалити кредитний рахунок, щоб більше не було проблем у грі, і навіть я повідомив гравців, що тролінг просто штрафують, і якщо мені повідомляють, я отримаю -2 або -1 кредитний бал і я не можу надіслати мені звіт. Тепер усім гравцям я не пропоную цю гру
Докачал повністю обновки і в бій не можу зайти, просто не прогружаюся, а потім типу ви афк...
То чому я поставив це на 1 зірку, тому що у вас є багато помилок перша помилка пінг, якщо я граю в 5 ігор, мій пінг буде червоним, а якщо я ввімкнув швидкісний режим, мій екран буде чорним, виправте цю помилку
З тих пір, як я оновив додаток, у мене постійно виникають проблеми. Я виходив із системи під час гри (додаток перезапускався) або просто переходив на домашню сторінку та переходив по різних сторінках (події, магазини, підготовка тощо) займало б занадто багато часу. Він завжди завантажується.
Єбана поєботина! Чому ви ідіоти, не даєте бан на кого подається скарга? Уроди! 0/18/1 і ви тільки попередження чи? Рілі? Дизбаланс жахливий, вже не говорю про Magic chess. Де тепер змінити рандом.
норм
У мобільної легенди зараз виникають помилки входу, і я не можу грати, а також завжди було відставання, коли всі гравці мали зіткнення загалом, я не можу перемістити свого героя, тому, будь ласка, виправте це якомога швидше
Це була справді хороша гра. Тепер, коли з’являється екран завантаження, гра зависає. Я спробував перезапустити пристрій, оновився, але нічого не сталося. Будь ласка, виправте це.
Найгірший підбір матчів у кожній грі, в яку я грав, у вас є 50% шанс зіграти з 4 гравцями, які будуть afk / або гравцями, які ніколи не робили підручник. Гра завжди програється або виграє з самого початку гри, незалежно від того, наскільки ви гарні. Крім того, купивши героя за зароблене золото, це займе близько 100 ігор. Крім того, гравці, які мають емблеми максимального рівня, мають величезну перевагу над вами, щоб отримати максимальні емблеми, вам доведеться грати в гру приблизно 5 років або купувати за реальні гроші.
У мене є проблеми, які вам потрібно вирішити. У мене завжди виникають проблеми, коли я хочу грати в наступну гру після завершення першої гри. Мені потрібно повторно зареєструвати ці програми та відкрити їх, щоб грати у другу гру. Спочатку я можу впоратися з цією проблемою, але це завжди відбувається протягом місяця без виправлення. Тепер я не можу зайти в програми і не знаю чому. Тому, будь ласка, виправте цю проблему. Дякую
Круто!!!😃три зірки
Де Українська мова?дуже багато Українців грають, а мови немає!!!!!